Stel cookie voorkeur in

Veilig en betrouwbaar

Privacy van uw cliënten vinden wij, net als u, heel belangrijk. 
Daarom hebben wij er alles aan gedaan om online communicatie binnen
Mijn Dagverslag veilig te maken.

 

Eigen database

Alle data wordt opgeslagen in een speciaal voor u ingerichte database. U maakt dus geen gebruik van een collectief platform waarop de activiteiten van uw organisatie slechts gescheiden gehouden worden van die van andere organisatie op basis van een inlogaccount. Er bestaat daardoor geen kans dat data van uw cliënten per ongeluk terecht komt bij een andere organisatie danwel personen die geen relatie hebben met uw cliënt.

SSL encryptie

Dataverkeer wordt altijd versleuteld verstuurd met SSL encryptie (te herkennen aan het groene hangslotje in de adresbalk van uw browser).   Door het certificaat weet u dat alle gegevens versleuteld verstuurd worden en dat kwaadwillenden dit niet kunnen ‘afluisteren’.

Inloggen

Mijn Dagverslag is alleen toegankelijk met een, door uw organisatie verstrekt, inlogaccount. Alle wachtwoorden worden door ons versleuteld opgeslagen.

Privacy

In het kader van de Wet Bescherming Persoonsgegevens wordt er door uw organisatie alleen toegang tot een schriftje verleend indien er een toestemmingsverklaring getekend is door de cliënt, ouders of verzorgers.

Foto’s en filmpjes in Mijn Dagverslag kunnen alleen bekeken worden als u ingelogd bent of als u de foto’s en filmpjes naar uw eigen computer gedownload hebt. Het is niet mogelijk om de url van een foto of filmpje buiten Mijn Dagverslag te openen.