Stel cookie voorkeur in

Rapportages

Met één klik bent u in staat rapportages te bekijken en inzicht te krijgen in het gebruik van Mijn Dagverslag.

 

Algemene rapportage

Voor uw management zijn er rapportages over schriftjes en gebruikers beschikbaar. Deze rapportages geven inzicht over het gebruik van de schriftjes. Hoe vaak wordt er geschreven in het schriftje van een bepaalde cliënt? Welke deelnemers maken actief gebruik van Mijn Dagverslag? Wie heeft er allemaal toegang tot een schriftje? Waardevolle informatie over het gebruik van Mijn Dagverslag.

Om te beoordelen of Mijn Dagverslag overal in uw organisatie daadwerkelijk gebruikt wordt, kunt u eenvoudig de optie ‘Beheer Locaties’ gebruken. U kunt per schriftje één beheer locatie / kostenpost koppelen. Deze beheer locatie kunt u terugvinden in de rapportages.

De algemene rapportage kunt u exporteren naar CSV bestand.

Maandrapportage

De maandrapportage geeft uw organisatie inzicht in het aantal schriftjes dat in een periode is aangemaakt. Deze rapportage kunt u in CSV of PDF formaat exporteren en geeft u direct inzicht in de kosten van Mijn Dagverslag. 

Indien u de beheer locaties hebt ingesteld kunt u middels de maandrapportage herleiden waar de kosten intern op geboekt moeten worden.