Stel cookie voorkeur in

Heen-en-Weer schriftje

Mijn Dagverslag is een beveiligd, digitaal platform waarbinnen zorg-, onderwijs- en opvangprofessionals met ouders en/of verzorgers van cliënten én cliënten informatie kunnen uitwisselen. De uitwisseling van informatie vindt plaats binnen zogenaamde ‘schriftjes’. 

 

Digitaal heen-en-weer schriftje

Mijn Dagverslag kent twee type schriftjes, persoonlijke schriftjes en groepsschriftjes. Het persoonlijke schriftje is het digitale heen-en-weer schriftje, hierin kunnen alle deelnemers met toegang onbeperkt berichten lezen en schrijven. Het groepsschriftje kent twee instellingen, ‘alleen lezen’ en ‘lezen en schrijven’. In ‘alleen lezen’ schriftjes kan alleen de groepsleiding van uw organisatie berichten schrijven, overige deelnemers kunnen deze berichten wel lezen, maar er niet op reageren.

 

Beheer van het schriftje

Binnen Mijn Dagverslag is het beheer belegd bij uw groepsleiding. Zij kunnen schriftjes per stuk aanmaken, personen aanmaken, personen toegang verlenen tot schriftjes, schriftinstellingen wijzigen, schriftjes opschonen, schriftjes verwijderen en ongepaste berichten verbergen.

Naast het op stuks basis aanmaken van schriftjes en personen kan uw ICT-afdeling grote aantallen tegelijkertijd aanmaken op basis van een CSV import. Per schriftje of per persoon dienen de gegevens van de toekomstige beheerder in het CSV-bestand opgenomen te worden.

 

 

Schrijven in schriftjes

Schriftjes waarin u kunt lezen en schrijven zijn te herkennen aan het potloodje voor de naam. Schriftjes waarin u alleen kunt lezen, te herkennen aan het oogje voor de naam. Klik op het schriftje waarin u een berichtje plaatsen. Klik links boven op ‘Nieuw bericht’ ’ als u een nieuw bericht wilt maken of onder een bericht op ‘reageer’ als u op een specifiek bericht wilt reageren. Plaats, indien nodig, de cursor in de editor, type uw bericht en klik op ‘verstuur’.