Stel cookie voorkeur in

Direct aan de slag

Vraag direct uw 30 dagen gratis proefperiode aan en probeer
Mijn Dagverslag voor uw organisatie uit.
Binnen twee werkdagen zetten wij de omgeving voor u gereed en ontvangt u uw persoonlijke inloggegevens per e-mail.

 

Om Mijn Dagverslag te kunnen gebruiken, heeft u geen speciale kennis nodig. Het werkt op de pc, Mac, laptop, tablet en smartphone. Door de eenvoudige interface is het platform gebruiksvriendelijk en toegankelijk. 

 

Drie eenvoudige stappen om direct aan de slag te gaan!

 1. Maak een schriftje aan
  U logt in met de verstrekte gegevens aan uw organisatie. Indien u voor het eerst inlogt, moet het tijdelijke wachtwoord gewijzigd worden door een zelfgekozen wachtwoord. U komt in een leeg dashboard. Klik in het rechtermenu op ‘Groepschriftje toevoegen’ of ‘Persoonlijk schriftje toevoegen’, vul de gegevens in en klik op 'Schriftje aanmaken'.


   
 2. Nodig andere deelnemers uit
  U klikt op 'Geef personen toegang tot dit schriftje' en komt in het beheerscherm van het aangemaakte schriftje. U kunt hier toegang verstrekken aan collega’s, externe professionals en ouders/verzorgers.  Zoek op naam en e-mailadres en selecteer de deelnemer die u toegang wilt verstrekken. De deelnemer ontvangt een e-mail dat er toegang is gekregen tot het betreffende schriftje.
   


  Indien een deelnemer nog niet bekend is, vraagt het systeem of u de persoon wilt toevoegen. Nadat de gevraagde gegevens zijn ingevuld, klikt u op 'Persoon toevoegen'. De deelnemer ontvangt een e-mail met inloggegevens en een bevestiging van toegang tot het schriftje.

   

 3. Aan de slag!
  Toegevoegde deelnemers kunnen inloggen en zien in het persoonlijke dashbaord de schriftjes waarop ze toegang hebben gekregen. Ouders, verzorgers en externe professionals kunnen in schriftjes met een oogje alleen lezen, maar niet reageren. In de overige schriftjes kan iedereen met toegang onbeperkt lezen en schrijven.


  Klik op het schriftje waarin u aan de slag wilt gaan. Klik links boven op ‘Nieuw bericht’ ’ als u een nieuw bericht wilt maken of onder een bericht op ‘reageer’ als u op een specifiek bericht wilt reageren. Type uw bericht, voeg eventueel foto's of video's toe en klik op ‘verstuur’. Uw bericht is geplaatst en voor alle personen met toegang tot het schriftje te lezen.